Kézilabda

2023.01.14. 18:54

Megérkeztek a DVSC-s lányok Horvátországba

Szombat reggel hétkor kelt útra, s kora délután érkezett meg Kaproncára, a Podravka Vegeta–DVSC SCHAEFFLER Európa Liga csoportmeccs helyszínére a debreceni csapat.

Forrás: DVSC Schaeffler

Szombat reggel hétkor találkoztak a lányok a Hódosnál, majd hét és fél órás buszozás után érkeztek meg szállásukhoz a Hotel Podravinához. Aztán rövid regeneráció után elindult a csapat a vasárnapi Európa Liga-mérkőzés helyszínére, a Fran Galovic Sportcsarnokba. Az utazó keretből hiányzott a két sérült, Hornyák Dóra és Jovovics Jovana, 14 játékossal érkeztünk meg Horvátországba - adott róla hírt a debreceni klub.

– Hosszú volt az út, azt hittem soha nem érkezünk meg, de a rövid pihenő jó tett, most már rendben vagyunk – mondta a szombat délutáni átmozgató edzés előtt Kácsor Gréta. – Tudjuk, hogy fontos mérkőzés vár ránk vasárnap, szeretnénk megtartani jó formánkat és megszerezni a második győzelmünket az Európa Liga csoportkörében!”

A Podravka Vegeta–DVSC SCHAEFFLER EHF Európa Liga mérkőzés január 15-én, vasárnap 16 órakor kezdődik Kaproncán, a Fran Galovic Sportcsarnokban. A találkozót két német játékvezető Christian Hannes és David Hannes vezeti majd. A mérkőzést a Sport1 élőben közvetíti.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában