Kosárlabda

2023.01.14. 21:39

Becsky István: keressük a gyenge szereplés okát

Hosszú megbeszélés várt a DEAC szakmai stábjára a Kecskemét elleni vereség után.

David Dedek

Forrás: Czinege Melinda

Ahogy arról beszámoltunk, 75–69-es, fájdalmas vereségbe szaladt bele hazai pályán a DEAC a Kecskemét ellen szombat este. Az első félidei hétpontos hátrányát ugyan a fordulás után sikerült eltüntetnie David Dedek együttesének, de a végjátékban ezúttal is rossz döntéseket hoztak, így továbbra is a tizedik helyen szerénykednek az NB I. A-ban. 

Becsky István
Forrás: Napló-archív

A lefújást követően a Becsky István szakosztályvezetőt kérdezte a HAON a mérkőzésről, és a szakmai stáb helyzetéről. A szakember nem titkolta csalódottságát: – Nem erre számítottunk. Látszik, hogy az új játékosunk, Darren Govens beépítése még néhány hetet biztos igénybe fog venni. Nagyon pontatlanul játszottunk a mérkőzésen, nem tartottuk be az edzői utasításokat sem. 

Keressük ezeknek az okát, hosszan tartó megbeszélésünk lesz a stábbal, aztán meglátjuk mit hoz a jövő.

 Nagyon csalódottak vagyunk – fogalmazott Becsky István, aki portálunk azon kérdésére, hogy él-e a bizalom a szakmai stáb iránt, udvariasan jelezte, nem szeretne válaszolni. 

David Dedek úgy látta, jól kezdett csapata: – Köszönöm a szurkolóknak, akik kilátogattak és energiáikkal segítettek minket. Az első negyedben jól kezdtünk, azonban később összeesett a védekezés, nem voltunk elég agresszívak, a kecskeméti passzok zavartalanul jutottak célba, így hamar előnyhöz jutott ellenfelünk. 

A fordulás után sikerült visszajönnünk, de több gyermeteg hibát vétettünk a végén, nem használtuk a faultjainkat, illetve bónuszban nem törekedtünk a büntetők kiharcolására, ami a vesztünket okozta

– vélekedett a szlovén szakember. 

MSZ

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában