Labdarúgás

2023.01.10. 16:12

Felkészülési meccsen kapott ki a Loki Törökországban

Kolozsvári csapat győzte le a debreceni egyesületet.

Forrás: DVSC

A román első osztályú Universitatea Cluj ellen lépett pályára a DVSC kedden egy felkészülési mérkőzés keretében a törökországi edzőtáborban. A klub közlése szerint a meccset kisebb sérülés miatt kihagyta Bárány Donát, Kusnyír Erik, Alexandros Kyziridis és Erdélyi Benedek is.

A találkozó előtt egész nap zuhogott az eső, így igencsak felázott volt a talaj. A 4. percben a Cluj egy 8 méteres fejessel megszerezte a vezetést (0-1), közvetlenül ezután Dorian Babunski lőtt nem sokkal fölé. A 15. percben majdnem egyenlített a Loki egy szöglet után, azonban Sylvain Deslandes próbálkozását követően a labda nem talált kaput. A 28. percben egy sarokrúgás-kombinációnak köszönhetően a kolozsváriak újabb fejes gólt értek el (0-2), míg a 33. percben egy nagy védelmi hiba miatt gyakorlatilag csak az üres kaput kellett bevennie a romániai gárdának (0-3). A 40. percben Dzsudzsák Balázs remek passza után Dorian Babunski került ziccerbe, azonban kihagyta, így a DVSC jelentős hátrányban kezdte a második félidőt.

A 60. perctől a Gróf – Baranyai, Dreskovic, Lagator, Ferenczi – Manrique, Neofytidis – Bódi, Szécsi, Loukili – Dieye összetételű együttes játszott, a Cluj is cserélt, a találkozó pedig eseménytelenebbé vált. Georgios Neofytidis szépíthetett volna, ám a legvégén a kolozsváriak találtak be ismét (0-4).

A hétvégén pedig újabb meccsek következnek: szombaton a német Hannover, vasárnap pedig az üzbég Neftchi Fegana ellen lép pályára a Loki.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában