Labdarúgás

2022.11.12. 10:00

Nagy a tét az NB III.-ban

Mindhárom hajdúsági csapatnak kulcsfontosságú lehet a soron következő forduló, de érzelmileg talán Máté Péter és Igor Bogdanovics csatája lesz a legérdekesebb.

Forrás: Kiss Annamarie

Újra pályára lépnek a hajdú-bihar megyei csapatok az NB III.-ban. A DVSC II. az Igor Bogdanovics vezette Karcag vendége lesz, míg a DEAC hazai környezetben fogadja a Kisvárda II.-t, a Hajdúszoboszló pedig szintén otthon látja vendégül a Pénzügyőr csapatát. A kis Loki a nyolcadik helyet foglalja el jelenleg a tabellán, de egy győzelemmel és a többi eredmény alakulásának függvényében akár a harmadik helyre is előre ugorhat a forduló végeztével. 

A Debreceni Egyetem csapata is minden bizonnyal úgy kezdi el a találkozót, hogy itthon szeretné tartani a három pontot, s amennyiben ez sikerül Sándor Tamáséknak, abban az esetben a második helyre is feljöhet a fekete-fehér együttes. A Hajdúszoboszló is különleges helyzetben van, hiszen akár öt pozíciót javíthat, ha sikerrel abszolválja a következő összecsapást. 

Az NB III. Keleti csoportjának 17. fordulójában mindhárom csapat vasárnap, 13 órakor lép pályára. 

Orosz Krisztofer 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában