Egészségére!

2022.11.21. 10:25

Kerítésszaggatóval búcsúztatták a drukkerek Dzsudzsák Balázst – videóval

Nem volt panasz a nedűre, jó erős volt, ahogy azt előre megbeszélték.

Forrás: Facebook / M4 Sport

Méltón búcsúzhatott a válogatott rekorder Dzsudzsák Balázs a nemzeti tizenegytől vasárnap este. A görögök elleni győzelemmel bravúros véget ért a nyírlugosi származású labdarúgó válogatott karrierje. A DVSC csapatkapitánya a Himnusz közben elmorzsolt néhány könnycseppet, ám a szurkolók elé már széles mosollyal járult, miután a második félidőben elhagyta a pályát. A drukkerek – ahogy azt tették Szalai Ádám leköszönése idején – jóféle házipálinkával kínálták a Debrecen ikonját, aki ezek után nemigen szégyenlősködött...

„Magamhoz képest jól bírtam a meccset. A lecserélésemkor tudtam igazán elengedni ezt az egészet, köszönöm a közönségnek, ahogy fogadta, a transzparenst, a pálinkát is, jó erős barack volt, ahogyan azt megbeszéltük...”

nyilatkozta Dzsudzsák, aki köszönetet mondott Marco Rossi szövetségi kapitánynak, hogy előbb csatlakozhatott a válogatott kerethez, mert így jobban be tudott illeszkedni a csapatba és a helyzetet is jobban tudta kezelni.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában