Futsal

2022.10.23. 14:19

Különleges összecsapásra készül Tóth Attila

A Berettyóújfalu és a DEAC küzdelmei mindig nagy csatákat hoznak.

Forrás: Bús Csaba/Petőfi Népe

Megyei rangadóval folytatódik a férfi futsal NB I. ugyanis hétfőn 18.30-tól MVFC Berettyóújfalu–DEAC összecsapást rendeznek a Pálfi István Rendezvénycsarnokban. A két gárda mindig nagy csatát vív egymással, nagy valószínűséggel így lesz ez most is. Tóth Attila, a debreceniek futsalosa mindkét együttes mezét magára húzta már, így számára még különlegesebbnek számít ez a párosítás.

– Őszintén szólva nagyon várom az összecsapást, hiszen nemrég tértem vissza a sérülésemből – osztotta meg portálunkkal a játékos. – Még soha életemben nem kellett kihagynom ilyen sokat, hat hét volt a rehabilitációm, még most kezdem visszanyerni az erőmet.

Különös érzések kavarognak bennem, hiszen tavaly még a Mezei-Vill játékosa voltam, egy szép évet töltöttem ott.

Remek formában van a Berettyóújfalu, és azzal is nagyot húztak, hogy visszacsábították a brazil Matheust, aki eddig termeli a gólokat. Hazai pályán különösen erősek, ott szinte mindenki ellen ők az esélyesek, de a három pont megszerzésének reményében utazunk hozzájuk. Ki-ki meccsnek ígérkezik a hétfői rangadó, biztos vagyok benne, hogy jó meccset látnak majd a szurkolók, a kezdősípszó után pedig kiderül, hogy ki van jobb formában – nyilatkozta a 25 esztendős játékos.

MSZ

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában