Videóval, szavazással

2022.02.02. 18:27

Ősszel majdnem megfogta a Fehérvárt a nagyot küzdő Debrecen

Vajon most hétvégén összejön a győzelem? Vagy vereség lesz a dunántúli kaland vége? Szavazzanak a lehetséges forgatókönyvekre!

Forrás: Nemzeti Sport-archív

A 19. forduló mérkőzéseivel folytatódik hétvégén a labdarúgó NB I. A DVSC focistáira megint parázs meccs vár: a múlt heti, Kisvárda elleni 0–0 után ezúttal a MOL Fehérvár ellen gyűjthetik tovább a bajnoki pontokat Joan Carrillóék. A fordulót megelőzően a dunántúliak 29 egységgel a 4. pozíciót foglalják el a tabellán, a Loki tőlük 10 ponttal lemaradva jelenleg a 9. helyen áll.

 

A drukkerek emlékezhetnek, a két csapat tizenegyesekkel és lesgólokkal tarkított őszi meccse 1–1-es döntetlennel zárult. A Debrecen Dzsudzsák Balázs kiállítása miatt a 41. perctől emberhátrányban futballozott, a vezetést mégis ők szerezték meg a hajrában, Ugrai Roland büntetőjével. Erre azonban még volt válasza a Fehérvárnak, Kodro ugyanis a hosszabbításban egyenlített, szintén tizenegyesből. Az októberi meccs összefoglalóját, a hajrá kiélezett pillanataival együtt, itt lehet megnézni.

És hogy mit hoz a hétvégi összecsapás? Szombat este már okosabbak leszünk, addig is arra kérjük a szurkolókat, tegyék meg tétjeiket, és szavazzanak a meccs végkimenetelére!

Ön szerint mi lesz a MOL Fehérvár–DVSC mérkőzés vége?

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában