Labdarúgás

2022.02.02. 14:30

Fegyelmi eljárást indított az MLSZ a Debrecen-Kisvárda meccs miatt

Mindkét klubbal szemben.

Forrás: Nemzeti Sport-archív

A Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) Fegyelmi Bizottsága (FEB) az Újpest, a Ferencváros, a Debrecen és a Kisvárda ellen is fegyelmi eljárás indított, szúrta ki az Origo.

 

A FEB február 1-jei ülésén az alábbi határozatokat hozta. 

 

„Az OTP Bank Liga hétvégi fordulójában lejátszott Újpest-Ferencváros mérkőzéssel kapcsolatban mindkét sportszervezettel szemben fegyelmi eljárás indult szurkolóiknak a rend megzavarásával kapcsolatos cselekményeiért (megbotránkoztató, obszcén kifejezések bekiabálása, pirotechnikai eszközök ismétlődő használata), valamint rendezési hiányosság miatt. 

 

Ugyancsak fegyelmi eljárás indult a Debrecen-Kisvárda mérkőzéssel kapcsolatban mindkét sportszervezettel szemben szurkolóiknak a rend megzavarásával kapcsolatos cselekményeiért (megbotránkoztató, obszcén kifejezések bekiabálása), valamint rendezési hiányosság miatt. Az ügyeket a FEB a későbbiekben tárgyalja” - írja az MLSZ.

 

Ami az eltiltásokat illeti, így határozott a FEB:

 

Herdi Prenga (Kisvárda), Muhamed Besic (FTC) és Nir Bardea (Honvéd) 1-1 soron következő férfi felnőtt nagypályás bajnoki mérkőzésre szóló eltiltást kapott. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában