Kedves gesztus

2021.12.16. 14:56

Guszti megkapta Dzsudzsák mezét, amit levélben köszönt meg

Forrás: Nemzeti Sport-archív

A hétvégi, Ferencváros elleni 2–0-s győzelmet követően Dzsudzsák Balázs, a Loki csapatkapitánya egy ifjú szurkolónak ajándékozta a találkozón viselt mezét, amivel természetesen hatalmas boldogságot okozott. Ezzel a történet azonban nem ért véget, hiszen csütörtökön délelőtt érkezett egy kézzel írott levél a pallagi edzőközpontba Gusztitól, a kis rajongótól. A tízéves kisfiú még egyszer megköszönte Balázsnak, hogy megkaphatta a mezét, és elárulta, hogy most mindenki őt irigyli az iskolában. Sőt, mint kiderült, Guszti egy ronaldós dresszt kért karácsonyra, azonban erre már nem is tart igényt, hiszen a legnagyobb kedvencétől, Dzsudzsák Balázstól már megkapta azt, amire vágyott.

A szívet melengető történet kapcsán a Loki csapatkapitánya beszélt a Naplónak. 

Mindig úgy voltam ezzel, ha tehetném, akkor mindenkinek adnék egy mezt, a gyermeki örömnél pedig pláne nincsen szebb. Úgy vagyok vele, hogy addig örüljön az ember, amíg kérik tőle, és ha ez boldogságot okoz valakinek, az hatalmas elismerés nekem 

– mondta a DVSC csapatkapitánya, aki elárulta, hogy nem tudta nem észrevenni a Guszti által feltartott táblát. – Már a meccs előtt kiszúrtam, úgyhogy amikor a lefújást követően mentünk körbe, és odaértünk hozzájuk, akkor kidobtam neki a mezemet. Reméltem, hogy nagy öröm lesz neki, de az, hogy utána kaptam tőle egy saját kézzel írt levelet, az számomra is „hidegrázós” élmény. Tényleg nagyon jó érzés, hogy ilyen boldogságot tudtam okozni egy kisfiúnak. 

 

BA

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában