dvsc

2021.11.05. 09:08

Jeremiás: butaság lenne, ha nem próbálnék meg élni egy ilyen fiatalon kapott lehetőséggel

A megbízott trénert az edzősködésről, valamint az MTK és a Honvéd elleni meccsről kérdezte a klubhonlap.

Budapest 20211030 Labdarúgás NB1 OTP Bank Liga bajnoki mérkõzés MTK DVSC Foto Nemzeti Sport - Tumbász Hédi A képen: Jeremiás Gergõ

Fotó: Nemzeti Sport-archív

Mint ismert, Huszti Szabolcs és Toldi Gábor távozása után az a Jeremiás Gergő lett a DVSC megbízott vezetőedzője, aki eddig asszisztensedzőként dolgozott a szakmai stábban. A 36 esztendős szakember első mérkőzésén hátrányból szerzett 1 pontot az MTK otthonában, most pedig a Budapest Honvéd elleni hazai összecsapásra kell felkészítenie a gárdát. Jeremiás Gergőt a két meccsről, a feladatairól, és az edzősködésről kérdezte a dvsc.hu.

– Nagyon igyekszem, hogy jól végezzem a rám bízott munkát. Persze van segítségem, bármikor támaszkodhatok a stábra, szerencsére mindenben támogatnak. Azt gondolom, minden olyan feladattal meg kell birkózni, melyet az élet ad.

Tudom, hogy ideiglenes a jelenlegi állapot, de butaság lenne, ha nem próbálnék meg élni egy ilyen fiatalon kapott lehetőséggel. Ez a minimum, ha a vezetők azt gondolták, tudok segíteni ebben a helyzetben

– nyilatkozta Jeremiás Gergő, aki már az első, vezetőedzőként megvívott meccse után is sok tapasztalattal gazdagodott, most viszont már a Honvéd elleni bajnokira fókuszál. – Egy jól futballozó csapat a Kispest, tele jó játékossal, ám az utóbbi időszak nem úgy sikerült neki, ahogy szerette volna. Ebből kifolyólag biztos, hogy éhesen érkeznek a Nagyerdei Stadionba, emellett bizonyára mérgesek ránk azért, amiért elrontottuk a stadionavatójukat még az 1. fordulóban. Biztos vagyok benne, hogy próbálnak visszavágni, de készen állunk, és a srácok a létező legtöbb erőt mozgósítják majd a győzelem érdekében.

Jeremiás Gergő elmondta, rövidtávú feladat lévén jelenleg nem az a fontos, ő milyen filozófiát képvisel edzőként. – Ha egy tréner megkap egy csapatot, általában áll valamennyi idő a rendelkezésére, amire számíthat, ám ez most itt nem aktuális. Jelenleg az a feladat, hogy ebből az állapotból minél hamarabb kirángassuk a csapatot, és minél több pontot szerezzük.

Kapcsolódó cikk:

https://haon.hu/sport/helyi-sport/bernath-ez-a-gyozelem-most-ugy-kell-mint-egy-falat-kenyer-5799110/

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában