Megviselték a történtek

2021.04.27. 10:33

Gipszben érettségizik a Loki fiatal tehetsége

Lakatos Benjáminnak eltört egy csont a talpában.

Forrás: DVSC

Súlyos sérülést szenvedett a DVSC felnőttcsapatának játékosa, Lakatos Benjámin. A kis Loki BVSC-Zugló elleni NB III-as bajnokijának 19. percében egy teljesen ártalmatlan szituációnál kapott a lábához a 20 esztendős védő, aki akkor még nem gondolta, hogy

eltört egy csont a talpában.

– Egy kitámasztást követően hallottam egy kisebb reccsenést a bal talpamban, de folytattam a játékot, és csak néhány perccel később éreztem, hogy zsibbad a lábfejem. Kis idővel később már egyáltalán nem tudtam ráállni, így lecseréltek. A másnapi röntgen törést mutatott a talpamban, így négy hétig most biztosan gipszben kell lennem, ami azért is különleges, mert hamarosan érettségi vizsga vár rám – fogalmazott a dvsc.hu-nak Lakatos Benjámin.

Az ifú védő tudatta, négy hét után kiderül, hogyan forr össze a csont, de elképzelhetőnek tartja, hogy műteni kell. Lakatos Benjámint megviselték a történtek, mert még csak nemrég tért vissza egy sérülésből, most pedig kezdhet mindent elölről.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában