DEAC

2021.01.31. 21:30

Nem sikerült jól a rajt a férfi kéziseknek

A Békési FKC ellen játszotta idei első mérkőzését az NB I/B-ben a DEAC kézilabdacsapata. A találkozóra eredetileg még ősszel került volna sor, ám a vírushelyzet miatt halasztás történt, és most pótolt a két együttes.

Fotó: deac.hu

Kezdetben kiegyenlített küzdelem folyt a pályán, fej-fej mellett haladtak a csapatok, majd a 10. percben a debreceniek megszerezték a vezetést – mint később kiderült, először és utoljára. A vendégek gyorsan fordítottak, és onnantól az egész mérkőzés alatt náluk volt az előny. Különösen a jobb oldaluk volt veszélyes, de átlövésből is rendre eredményesnek bizonyultak. A mieink nem tudtak mit kezdeni a békésiek zárt védekezésével, gyakran elkapkodták a játékot és emiatt rossz döntéseket hoztak a befejezéseknél – számolt be a klubhonlap.

Az egyetemisták háromgólos hátránnyal kezdték a második félidőt, és úgy tűnt, sima lesz a vége, hiszen már hat góllal is elhúzott az ellenfél. Ekkor viszont a DEAC elkezdett koncentráltabban játszani, szép lassan feljött, és megvolt az esély, hogy egy találatra legyen az egyenlítéstől. Ugyanakkor a sorsfordító pillanatokban rendre hibáztak a fekete-fehérek, és ezt a Békés remekül kihasználta. Hatalmas küzdelem jellemezte a mérkőzést, mindkét oldalon sok volt a szabálytalanság, amit kiállítások követtek, és a csapatok sorra dobták a heteseket is. A találkozót végül 27-22-re a vendégek nyerték meg.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában