labdarúgás

2021.01.28. 14:37

Megvan a DVSC első téli igazolása

Tavaly nyáron a Kisvárda csapatától kölcsönbe érkezett a Lokihoz Zöldesi Illés.

Fotó: DEAC

A kiváló adottságú kapus az őszi szezonban 12 bajnokin és két kupameccsen őrizte a DVSC kapuját, a klub pedig a napokban megszerezte a játékjogát – olvasható a DVSC honlapján.

Zöldesi tehát a Lokié, de tavasszal a DEAC-ban bizonyíthat, csütörtökön eldőlt ugyanis, hogy a 23 éves hálóőr kölcsönben nyárig a debreceni egyetemistáknál szerepel majd.

A február 9-én 23. születésnapját ünneplő hálóőr korábban megfordult a Diósgyőrben, a MOL Fehérvárban, a Zalaegerszegben és a Kisvárdában, az őszi szezonban pedig a Lokit erősítette. A piros-fehéreknél 10 NB II-es meccs mellett 4 NB III-as összecsapáson jutott szóhoz. A futballista a legmagasabb osztályban eddig 2 találkozón bizonyíthatott, emellett az U21-es válogatott szerelését is magára ölthette 1 alkalommal. A DVSC végleg leigazolta a Kisvárdától, így klubunk a Lokitól kapja kölcsön a kapust – írja a deac.hu.

„Felmerült, hogy a DEAC-nál szívesen látnának, és mivel a családommal megtaláltuk a számításainkat Debrecenben, nem sokáig gondolkodtam a lehetőségen – nyitotta a beszélgetést Zöldesi. – Nagyon jó közegbe csöppentem, így a beilleszkedés nem okozott gondot. Mindenki segítőkész, így ez is megkönnyítette a dolgomat. Tudom, hogy tíz pont választ el minket jelenleg a bennmaradástól, de ha nem hinnék benne, nem jöttem volna ide. Nem igazán van hibázási lehetőségünk, kis túlzással nekünk minden mérkőzés egy kupadöntővel ér fel. Vasárnap Dorogon lépünk pályára, eddigi pályafutásom során mindig harcos találkozókat játszottam ott, szerintem ez most sem változik” – hangsúlyozta a kapuvédő, aki azt is hozzátette, hogy nagy kérdés, milyen lesz a pálya minősége.

Fotó: DEAC

Sándor Tamás legénysége a múlt héten a DVSC ellen tartotta a főpróbát. Az összecsapás egyetlen gólját Sármány Kristóf szerezte az 55. minutumban, így a DEAC győztesen hagyhatta el a játékteret.

„Hatvan percet kaptam a szakmai stábtól. Úgy érzem, jó irányba indultunk el, ugyanis masszív játékot mutattunk be. Alakul a csapat, bár sosem lehetünk teljesen elégedettek, mindig van lehetőség a fejlődésre” – zárta szavait Zöldesi Illés.

Kapcsolódó cikkek:

https://haon.hu/sport/helyi-sport/deac-dvsc-labdarugas-kolcson-nb-ii-4947886/

https://haon.hu/sport/helyi-sport/bereczki-daniel-a-deac-hoz-igazolt-4947166/

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában