kézilabda

2020.05.10. 17:36

Akadémiai kiválasztó újratöltve

A DVSC Kézilabda Kft. 2020. május 28-án 16 órai kezdettel a Hódos Imre Rendezvénycsarnokban akadémiai kiválasztót tart. Az esemény az eredeti tervek szerint március 19-én lett volna esedékes, ám a koronavírus járvány terjedése miatt elhalasztásra került.

Fotó: Illusztráció / Shutterstock

Kézilabdázásban jártas, a korosztályának megfelelő technikai, taktikai és fizikai képességekkel rendelkező 2002 és 2006 között született lányok jelentkezését várja a DVSC. A kiválasztón a jelentkezők képességfelmérése zajlik majd a megfelelő óvintézkedések megtartása mellett.

Az esemény előtt minden jelentkező átesik egy koronavírus-teszten, negatív eredmény esetén lehet részt venni a kiválasztón. A további óvintézkedésekhez tartozik még, hogy mindenki saját eszközzel dolgozik, így a szervezők megkérnek minden jelentkezőt, hogy labdát hozzon a kiválasztóra. Kérik továbbá, hogy az edzésekre megfelelő sportruházatban érkezzenek, mert öltöző használatra, zuhanyzásra nincs lehetőség, illetve az edzésekre való utazás során ne használják a tömegközlekedést.

Az esemény ideje alatt szülők, barátok, valamint egyéb hozzátartozók nem tartózkodhatnak a csarnokban.

A játékosokat a DVSC Kézilabda Akadémia serdülő és ifjúsági csapataiba keresik. Az akadémiára felvételt nyerő sportolók beiskolázását és kollégiumi elhelyezését az akadémia igény szerint biztosítja. A kiemelkedő tanulmányi eredménnyel és kiváló képességgel rendelkező játékosok ösztöndíjban részesülhetnek.

A kiválasztón való részvétel feltétele a személyes adatok (születési hely, idő, lakcím) megadása valamint a kitöltött és szülő vagy gondviselő által aláírt hozzájárulás koronavírus teszt elvégzéséhez nyilatkozat, amelyet a részvételi szándék megerősítése után küldenek ki e-mailben.

Jelentkezni az [email protected] címen lehet, a határidő 2020 május 21. 18 óra.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában