gyászhír

2019.12.09. 17:44

Elhunyt a DVSC egykori játékosa, Molnár Tamás

Huszonöt esztendős korában elhunyt a DVSC egykori labdarúgója, Molnár Tamás.

Fotó: Illusztráció, Shutterstock

A Lokiban kezdett el futballozni, ahol végigjárta a korosztályokat. A tehetséges játékos a 2013/2014-es szezonban egy Mezőkövesd elleni Ligakupa-találkozón mutatkozott be a felnőttcsapatunkban.

Később Hajdúböszörményben és Cigándon is játszott, legutóbb a Dombrád labdarúgója volt – olvasható a Loki honlapján.

Az Origo által közzétett információk szerint a játékos vasárnap öngyilkos lett.

„Tamásnak lelki problémája, volt, de hittük, hogy sikerül megoldani a helyzetet. A szurkolók sokszor nem értették, hogy az a játékos, aki egyik mérkőzésen a különbséget jelenti, máskor visszafogott teljesítményt nyújtott. Senki nem tudta rajtam kívül, mi bántja, én viszont mindig bíztam benne. Hétfőn reggel jött egy telefon egy kedves barátomtól, hogy úgy érzi, valami baj van. Arra kért, hogy nekem picikét könnyebb, nézzek már utána: telefonáltam néhányat, és kb. tíz perc múlva ismét kaptam egy hívást, ekkor közölték: Tamás itt hagyott bennünket. Nem volt egyszerű élete az elmúlt három évben. Elvesztettünk egy barátot, egy játékost, és egy nagyon jó embert. Nagyon fogsz hiányozni” – nyilatkozta Tóth János, a Dombrád elnöke-edzője.

Figyeljünk önmagunkra és a környezetünkben élőkre! Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van,hívja mobilról is a 116-123 ingyenes, lelki elsősegély számot!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában