jegyzet

2019.09.13. 08:21

Egy közös célért

Nem tudnék még egy vidéki várost említeni hazánkban, ahol olyan pezsgő sportélet lenne, mint Debrecenben.

Koncz-Szabó Dóra

Abban, hogy ez így van, óriási szerepet vállal a Debreceni Egyetem sportklubja. Nem kérdés, a DEAC napjainkban éli fénykorát, ezt támasztja alá az egyetemi csapatok kiváló szereplése a különböző pontvadászatokban. A 2018/19-es bajnoki év egyik kiemelkedő eredménye volt, hogy a DEAC jégkorongcsapata újoncként Erste Liga elődöntőt játszott, és magyar bajnoki bronzérmet nyert.

Mitől működik ilyen jól ez az egész gépezet? Merült fel bennem, nem is egyszer. Mostanra rájöttem, nincs itt semmiféle varázslat. Egyszerűen csak mindenki teszi a feladatát, a részvevők tisztelik és segítik egymást. A DEAC-nál tudatos építőmunka folyik, a háttérben tevékenykedők, és a „kirakatban lévők” is egy közös célért dolgoznak.

A hokisok tavaly magasra tették a lécet. Mindenki szeretné, ha ezt sikerülne megugrani. De ne feledjük, a fejlődés és a sikeresség nem csak érmekben mérhető.

Választások - 2024. június 9. Helyi önkormányzati választások,
Nemzetiségi önkormányzati választások
és Európai parlamenti választás
Tovább a választási hírekhez
Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában