Fellépés

2023.11.08. 08:22

Már az évadzáró koncertjére készül a Debrecen Dixieland Jazz Band

Haon.hu

Zenekarunk 2023-ban egyik legsikeresebb évadát fogja zárni, hiszen ezidáig már több mint 50 fellépésen találkozhattunk a közönséggel az ország különböző részein - olvasható a Debrecen Dixieland Jazz Band közleményében

Mint írják, a folyamatosan megújuló tradicionális jazz repertoárunkkal fellépttek és nagy sikert arattak többek között a Debreceni Bor és Jazznapokon (39 éve minden évben!), a Zempléni Fesztiválon, a nagyváradi Festum Varadinumon, 6 fős felállásban sétáló koncerteket adtak például a debreceni Campus Fesztiválon vagy a Galiba Fesztiválon. Számos ifjúsági koncertet adtak a Filharmónia szervezésében, klezmer műsorukkal pedig a zsidó kultúrához kapcsolódó rendezvényeken léptek fel, például a Budapesti Zsidó Fesztiválon és a debreceni Zsidó Utcafesztiválon. 

Idén még találkozhatnak az együttessel az érdeklődők december 2-án az Adventi vásár nyitórendezvényén, és évadzáró alkalmat tartanak a Karakter 1517 Kávézó és Könyvesboltban (Debrecenben a Nagytemplom mögött) november 29-én szerdán 19 órától.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában