Könyvbemutató

2023.10.20. 16:36

Helyi író művét mutatták be Létavértesen

Haon.hu

Szabó Csabával (jobbról) Erdei Sándor beszélgetett

Forrás: Létavértes Városi Könyvtár és Művelődési Ház/Fb

Helyi író művét mutatták be Létavértesen a napokban; az eseményen Erdei Sándor költő, újságíró beszélgetett a könyv szerzőjével, Szabó Csabával, aki Pszihokrácia című kötetét hozta el az érdeklődőknek – számoltak be a Létavértesi Városi Könyvtár és Művelődési Ház közösségi oldalán. Szabó Csaba a bemutatón elmondta, hogy a könyv csupán az első lépcsőfoka azoknak az ötleteknek, amelyeket még szeretne megvalósítani. Új és friss megközelítéssel próbálja a horror műfajt megújítani, és izgatottan várja a jövőbeni köteteinek megjelenését.

Pappné Szabó Mária, a Létavértes Városi Könyvtár és Művelődési Ház vezetője köszöntőjében kiemelte az esemény különlegességét, hiszen ritkán fordul elő, hogy egy helyi szerző mutathatja be egy szépirodalmi alkotását. Szavai szerint az intézmény feladata az értékek bemutatása és népszerűsítése, és külön öröm, ha azokat a közösségükben találhatják meg.


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában