Karneváli hét a Kistemplomban

2023.08.16. 08:31

Akár a magasból is figyelhetjük a karneváli programokat

Haon.hu

Forrás: Napló-archív

Idén először készül színes programkavalkáddal a virágkarneválra a debreceni Kistemplom: éjszakai toronytúrákkal, orgonakoncertekkel és vezetett templomtörténeti túrákkal várják minden nap a látogatókat, a torony tetejéről pedig akár a főtéri programokat is figyelemmel kísérhetjük, áll a programokat beharangozó közleményben.

Augusztus 17-20. között minden nap egészen éjfélig nyitva áll a templom, az óránként induló toronytúrákon pedig nemcsak a torony kiállítótereit, hanem a magasból a karneváli forgatagot is megtekinthetjük különleges perspektívából. Délelőttönként templomtörténeti előadásokon ismerhetjük meg a Csonkatemplom kalandos évszázadait, és minden este 18 órától „Fiori musicali – Zenei virágok” dallamait hallgathatjuk a templom orgonáján. Az éjszakai toronytúrák során pedig a fényárban úszó, virágokkal díszített belváros és a Kossuth téri programok is megcsodálhatóak a magasból. 

A részletes programlista és további információk a Facebook-eseménynél érhetők el.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában