Nagyerdei program

2023.07.06. 12:03

Levest főz a debrecenieknek a Csokonai művészeti vezetője

Közös piknikre várják az érdeklődőket jövő szerdán.

Szabó K. István, a Csokonai Színház művészeti vezetője

Forrás: Napló-archív

Délutáni piknikezésre hív minden érdeklődőt a debreceni Csokonai Nemzeti Színház társulata július 12-én 16 órától a Nagyerdőre. A színház kapcsolódó közleményében az áll, hogy a következő évad műsorának kihirdetése után, a nyári szünet megkezdése előtt Mátyássy Szabolcs igazgató és Szabó K. István művészeti vezető a színészekkel, a titkárságok, a szervezési iroda és a tárak munkatársaival karöltve elfoglalják a Nagyerdei Szabadtéri Színpadot és a Békás-tavat összekötő területet. Itt kötetlen találkozóra, beszélgetésre, ismerkedésre invitálnak minden színházrajongót, vagy a színházi életre nyitott érdeklődőt. Meglepetésként egy kis vásári komédiával, performanszokkal, énekkel, muzsikával, gyerekműsorral is szolgálnak,

sőt hatalmas üstben készül majd a Csokonai-korhelyleves, amelyhez a kisebbeknek szörpöt, a nagyobbaknak fröccsöt kínálnak majd. A piknik séfje Szabó K. István lesz.

Költözzünk vissza egymásba! A színház ezt a Latinovits idézetet választotta a következő évad mottójául, így a város, a közönség és a színház egymásra találásának jegyében a következő évad előadásaival, fesztiváljaival és egyéb rendezvényeivel kapcsolatos kérdésekre is szívesen válaszolnak a teátrum munkatársai.

A piknik este fél 9-kor ér végét, ekkor kezdődik a Csokonai Nemzeti Színház népszerű előadása, A Pál utcai fiúk a Nagyerdei Szabadtéri Színpadon.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában