De nem marad el!

2021.11.09. 16:28

Elköltözik Debrecenből a Full Of Anger

A pandémia és a korábbi helyszín bezárása kihívás elé állította a szervezőket.

Fotó: Angerseed-archív

Ütős évzárásra készül az Angerseed zenekar. Amint arról nemrég beszámoltunk, a srácok a koronavírus-járvány okozta kényszerszünet után ismét színpadra állnak, hamarosan a Full Of Anger Underground Metal Fesztiválon találkozhat velük a közönség. – A tavaly beállt, jól ismert helyzet természetesen a Full Of Anger-bulikra is hatással volt, ezen felül az esemény addigi fix helye, a debreceni Kaptár Klub 2020 elején bezárta kapuit. Hosszas keresgélés után sem találtunk a cívisvárosban megfelelő helyszínt, így a nyíregyházi Club Hollywood találtatott alkalmasnak a fesztivál megrendezéséhez – tudatták portálunkkal. Mint hozzátették, a koncertstop éppen a tavaly év végére tervezett nyíregyházi esemény előtt ütött be, ami így elmaradt. Ezt a koncertsorozatot szeretnék pótolni november 20-án, bízva abban, hogy ezúttal nem szól közbe a pandémia.

- A fellépők névsora nagyban lefedi a tavalyra tervezett felhozatalt. Csak magyar zenekarok lesznek, igyekeztünk színes programot összehozni, jó pár műfaj rajongóit kiszolgálni – adta hírül a zenekar, amely buszjáratot is szervez a bulira a debreceni résztvevők számára.

Fellépők

Frost – Black Metal

Angerseed – Death Metal

Nygmalion – Melodic Death Metal

Athame – Black Metal

Paediatrician – Goregrind/Slamdeath

Zivatar – Industrial Doom/Death Metal

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában