újra a színpadon

2021.07.27. 10:00

Zoltán Erika szerint örök nyomot hagyott a művészekben is a koronavírus

Fizikailag és érzelmileg is hiányérzetük volt a zenészeknek az elmaradt fellépések miatt.

Fotó: Nagyné Kelemen Mónika

Pocsajban és a szomszéd településen is többször járt már, nagy örömmel tett ismét eleget a felkérésnek Zoltán Erika; erről a napokban a Hajdú-Bihar megyei nagyközségben tartott koncertje kapcsán beszélt a Naplónak. Az énekesnő azt mondta, lelkileg és anyagilag is rossz volt, hogy nem léphettek fel. Igaz, az otthonlét ideje alatt háziasszonyként elfoglalta magát, mégis hiányolta azokat az élményeket, amelyeket a koncerteknek köszönhet. Hozzátette: mivel nagyon hosszú ideig nem történt szinte semmi, egy idő után hiányzott neki a pezsgés.

Mostanra viszont változott a helyzet: felkérések akadnak, sőt most már nehéz összehozni, hogy mindegyiket teljesíthessék is. – Nagyon remélem, most már, hogy elindult az élet egy pozitív csapás­irányba, nem kell újra leállni. Tudomásul vettük, hogy ez nem rajtunk múlik, tudomásul vettük az adott helyzetet is. Az elmúlt másfél év örök nyomot hagyott bennünk – jegyezte meg az énekesnő.

Nagyné Kelemen Mónika

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában