videóval

2020.10.15. 16:45

Ennek az új magyar vígjátéknak debreceni szereplői is vannak

Megjött a Becsúszó szerelem legújabb előzetese, a filmben Tenki Réka és Hajdu Szabolcs is feltűnik.

Fotó: YouTube / VertigoMediaKft

Újabb kedvcsináló készült a hazai mozikba november 12-én érkező Becsúszó szerelem című romantikus vígjátékhoz, hívja fel a figyelmet az Origo.

A történet főhőse Gyula, a megszállott focidrukker arra vállalkozik feleségével, hogy illegálisan magához veszi az életükbe váratlanul betoppanó fiatal roma lány születendő babáját. A terv jónak tűnik, de kivitelezni korántsem könnyű. Trükkök, blöffök, félremagyarázások, rejtőzködés, eltűnés és még megannyi humoros helyzet vár Gyulára, mielőtt maga is beismeri, ki mellett is van a helye, kiért is dobog a szíve – olvasható a portálon megjelent sztoriismertetőben.

A főhőst Ötvös András, feleségét Stefanovics Angéla játssza, míg a várandós kismamát az elsőfilmes Gombó Viola Lotti formálja meg. A további szerepekben látható még többek között Thuróczy Szabolcs és Orosz Ákos,

de a debreceni születésű Hajdu Szabolcs és Tenki Réka is feltűnik a filmben.

A Becsúszó szerelem rendezője Nagy Viktor Oszkár, aki első játékfilmes rendezésével, a Apafölddel a nemzetközi kritikusok Gene Moskowitz-díját nyerte el a 40. Magyar Filmszemlén.

Borítókép: Tenki Réka a film előzetesében

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában