Véget ért a sorozat

2020.08.24. 08:24

Stadionkoncertektől volt hangos a Nagyerdő

A hazai könnyűzenei élet legnagyobbjai adtak koncertet a cívisvárosban.

Csiperó Ifjúsági Fesztivál Kecskemét főterén Az első alkalommal megrendezett Csiperó Ifjúsági Fesztivállal kizárólag a kecskeméti és környékbeli fiatalokat szólítják meg. A két napos főtéri fesztiválon sok-sok koncert színesíti a programot. Emellett az Európa Labirintussal az uniós pályázati és önkéntes lehetőségekből is ízelítőt adnak. Bagossy Brothers Company koncert. 20190705 Fotó: Bús Csaba BCS Petőfi Népe

Fotó: MW-archív

Szombaton a Bagossy Brothers Company koncertjével zárult a négy napon át tartó, Hangos ülős stadionkoncertek-sorozat Debrecenben.

A hazai könnyűzenei élet legismertebb képviselői jutottak főszerephez a Nagyerdei Stadionban, ahol a lelátókról most nem focimeccset nézhetett a nagyérdemű. A lelátók előtt elhelyezett színpad mellett több kivetítő is gondoskodott arról, hogy a közönség ne maradjon le a koncert egyetlen mozzanatáról sem.

Bár szokatlan, s kissé műfajidegen ülve bulizni, a jó hangulatnak azonban ez sem vetett gátat. A hangerőre sem lehetett panasz, a zárónapon a Punnany Massif és a Bagossy Brothers Company is mindent megtett azért, hogy ne legyen csend a Nagyerdőn. Az utóbbi zenekar a mára már jól ismert slágereik mellet a legújabb dalukat, a Fekszünk a strandon című számot is elhozta Debrecenbe.

A dal két hete került fel a legnagyobb videómegosztó portálra, de már több százezren kattintottak rá.

KD

Kapcsolódó cikkek:

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában