Karneváli hét

2020.08.18. 11:23

Megnyitja kapuit a különleges fénytárlat – videóval

A nem mindennapi kiállításnak a felújítás előtt álló Csokonai Színház épülete ad otthont.

Fotó: Csokonai Színház / Főnix Rendezvényszervező Nonprofit Kft.

A virágkarneváli héten, a Fények éjszakái című eseménysorozat keretében kedden délután nyílik meg a Lighthouse: On / fénytárlat – tájékoztatta portálunkat a Csokonai Színház sajtóreferense, valamint a Főnix Rendezvényszervező Nonprofit Kft. kommunikációs vezetője.

Puskás István kulturális alpolgármester kezdeményezésére, Bordos László Zsolt szervezésében nemzetközileg elismert alkotók fogják bemutatni fényművészeti alkotásaikat. A Lighthouse fényművészeti szövetség alkotóinak kompozíciói a Csokonai Színház belső tereiben lesznek láthatók. A kiállítást augusztus 18-án, kedden 17 órakor dr. Puskás István, Debrecen alpolgármestere nyitja meg.

Az érdeklődők augusztus 22-éig minden nap 17 és 22 óra között, óránként vehetnek részt tárlatvezetésen. Egyszerre legfeljebb harminc fő látogathatja a fénytárlatot, az utolsó túra 21 órakor indul. Szájmaszk használata kötelező! Az esemény ingyenes, de regisztrációhoz kötött: jelentkezni az [email protected] e-mail címre elküldött levéllel, az időpont és a részt venni kívánó személyek nevének megjelölésével lehet.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában