búcsú az épülettől

2020.08.23. 18:05

Élőlánccal költözik a Csokonai Színház, most ön is segíthet benne!

Szívesen tartaná kezében a Pál utcai fiúk zászlóját, vagy éppen Lear király koronáját? Szerdán megteheti!

Fotó: Napló-archív

Most ön is segíthet a Csokonai Színház társulatának abban, hogy több mint száz kellék és jelmez, egy-egy előadás ikonikus, jellegzetes darabjai átköltözhessenek a felújításra váró épületből a Víg Kamaraszínházba.

Az intézmény vasárnapi hírleveléből kiderül, élőláncba hívnak valamennyi jelentkezőt, hogy segítségükkel augusztus 26-án kézről kézre járva útjára induljon a Pál utcai fiúk zászlója, Don Quijote szamara, Dulcinea buborékfújója, a Csárdáskirálynő Terkájának kalapdoboza, a Három nővér szamovárja, Stavros zakója és Kornél neccpólója a Tesztoszteronból, Lear koronája, Orbánné kék kosztümje a Macskajátékból, de Júlia kerekekkel felszerelt piros fürdőkádjának is át kell kerülnie a főépület díszletraktárából új helyére.

A Csokonai Színház és a Víg Kamaraszínház között több mint 600 méter a távolság, így a színház legalább 300 ember jelentkezését várja, hogy a színészekkel, az énekkarral, a színház dolgozóival együtt szimbolikusan búcsút vegyenek a patinás épülettől. Gyülekező augusztus 26-án 11 órától a Csokonai Színház főbejáratánál.

Kapcsolódó cikk:

Borítókép: jelenet a Tesztoszteron című előadásból. Kornél neccpólója és Stavros zakója is költözik

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában