koncertajánló

2020.07.23. 11:57

Nirvanára és Bikinire is bulizhat hétvégén a debreceni közönség

Programot keresel a hétvégi estékre de nincs semmilyen ötleted? Fusd végig a listát, hátha megtetszik valamelyik koncert!

Fotó: Shutterstock

Július 23., csütörtök

Minden Csütörtök/Salsa Latino

Helyszín: SeVen, Debrecen, Hal köz – Simonffy utca 1/c., 11.00–14.00

Nirvana Acoustic by Lugosi Dani & Takács Vilkó

Helyszín: Debrecen, Nagyerdei Víztorony, 20.30–23.30

Lugosi Dani és Takács Vilkó pár éve indították útjára akusztikus Nirvana-duójukat, ahol a seattle-i banda legendás MTV Unplugged felvételének dalai mellett a zenekar teljes repertoárjából is csemegéznek.

Július 24., péntek

Boros Gyuri-emlékkoncert

Helyszín: Debrecen, Roncsbár, 19.00–23.00

Fellépők: Nagy Tomi (Neonhal), Színes TV, BLUES from HELL, The Easy Flow, Ölveti Blues Band, Wayang; Bujdosó András, Buzsik György, Elefánty Zoltán, Jámbor József, Jéger Attila, Jéger Zsombor, Juhos Nándor, Kónya Levente József, Kovács Lajos, Lovag Roland, Méhesi-Melis Zoltán, Nagy Gábor, Nagy Tomi, Ölveti László, Pércsi Sándor, Révész Bence, Sándor Balázs, Somogyi Viktor, Tóth Labonc Attila, Tóth Péter, Vincze Krisztián.

Július 24., péntek

Crazy Little Queen Tribute Band koncert

Helyszín: Hajdúszoboszló, Rock Café, 21.00–22.30

Néhány éve megalakult a Crazy Little Queen Tribute Band magyar tribute zenekar, méghozzá nem kisebb céllal, mint hogy a legendás Queen dalaival lépjenek színpadra. A zenekar tagjai sokban különböznek egymástól, de a Queen iránti hosszú évek óta tartó rajongásuk összeköti őket. Az énekesi poszt az exmegasztáros Giorgióé, a szólógitárnál Jurisits Miklóst, a basszusgitárnál Kajtár Tamást, a doboknál Kovács Gergelyt, a billentyűknél pedig Balikó Tamást láthatja-hallhatja majd a közönség – olvasható a koncert.hu oldalon.

Július 25., szombat

Matchboys

Helyszín: Debrecen, Roncsbár, 20.00–23.00

Signal Motorock élő koncert

Helyszín: Cafe Conca Doro 2.0 Debrecen, Nyugati u. 32., 19.00–22.00

Saját számok mellett „megszólal”: P. Mobil, P. Box, Dinamit, Piramis, Skorpió, Hobo, Beatrice, Bikini.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában