tankok az USA-ban

2020.04.04. 16:24

Lukácsék a világ másik felén: bemutatta kaliforniai turnéfilmjét a Tankcsapda

Félórás road movie-t osztott meg a debreceni zenekar.

Fotó: YouTube/OfficialTankcsapda

Ahogy arról többször is beszámoltunk, az utóbbi hetekben a Tankcsapda is otthoni üzemmódra váltott. Lukács Laciéknak félbe kellett hagyniuk európai turnéjukat a koronavírus-járvány miatt, de a zenekar láthatóan talál magának elfoglaltságot ebben a különleges helyzetben is: március 20-án például online koncerttel szórakoztatták közönségüket, szerveztek már rajongói játékot, a napokban pedig bemutatták a 2019-es kaliforniai koncertturnéjuk alatt leforgatott úti filmet. A Tankok október 4-én San Franciscóban, október 5-én pedig Los Angelesben, a legendás Whisky a Go Go-ban léptek fel, a „Kalifornia” című turnéfilm ezt az utazást örökítette meg. A szűk félórás road movie irtó hangulatos lett, van benne egy csomó poénkodás, egy pár személyes pillanat, meg persze folyamatosan dübörgő rockzene. A Kaliforniát a zenekar YouTube-csatornáján lehet megnézni:

Nem ezek az első mozgóképek azonban a zenekar USA-beli turnéjáról: mint arra a rajongók bizonyára emlékeznek, a februárban bemutatott Liliput Hollywood klipje is tele volt tengerentúli felvételekkel.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában