közösségi gyűjtéssel

2020.02.04. 13:33

Válogatott fotók a Fiókkönyvtárban

Közösségi terek – közösségek (Homokkert, József Attila-telep) címmel nyílik helytörténeti fotókiállítás a MÉLIUSZ József Attila-telepi Fiókkönyvtárában február 18-án 17.30 órai kezdettel.

Fotó: Méliusz Juhász Péter Könyvtár

Köszöntőt mond Vranyecz Tünde, a Méliusz Juhász Péter Könyvtár igazgatóhelyettese, a kiállítást megnyitja dr. Vajda Mária PhD muzeológus. Közreműködik Rácz Boglárka népdalénekes.

A pályázat célja a helyi identitás erősítése, a városrészben működő közösségek létrejöttének segítése, működésük támogatása. A most nyíló kiállítás a második abból a 15-ből, ami ebben az évben jön létre a különböző városrészekben a MÉLIUSZ könyvtár koordinálásában.

Fotó: Méliusz Juhász Péter Könyvtár

A kiállítások anyagát a helytörténeti gyűjtemény dokumentumtárából és a lakosok által felajánlott fotókból válogatjuk. Célunk, hogy a közösségi gyűjtéssel egyre több lakost aktivizáljunk és vonjunk be a saját városrészének közösségi életébe.

A kiállítás megtekinthető 2020. március 10-ig.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában