Fehér vászon

2020.01.17. 19:04

Izgalmas kiállítások várnak a debreceniekre

Három közelgő tárlatot ajánlunk olvasóink figyelmébe.

Fotó: Kogyilláné Halics Szófia

Nagyváradtól Debrecenig (Kocsis Csaba)

A magyar kultúra napja alkalmából Nagyváradtól Debrecenig címmel nyílik fotografikai kiállítása Kocsis Csabának január 20-án (hétfő) 17 órakor a Debreceni Művelődési Központ Csapókerti Közösségi Házban. A tárlatot megnyitja Tamus István grafikusművész. Közreműködnek: Aranyosi Hédi és Szvára Zsanett. Az alkotásokat február 20-ig láthatják az érdeklődők a közösségi ház nyitvatartási idejében.

Az erdő dala (A Debreceni Nagyerdőért Egyesület)

„Az erdő dala” címmel mutatja be könyvét a Debreceni Nagyerdőért Egyesület január 22-én 17 órakor a Méliusz Juhász Péter Könyvtár Újkerti Fiókkönyvtárában. A könyv az egyesület természetvédelmi-irodalmi vers-, próza- és meseíró programjának 2019-es záróelemét, a díjazott gyerekek írásait tartalmazza.

A Makoldi-vonal (Makoldi Sándor)

A 2017 nyarán elhunyt Makoldi Sándor rajzaiból nyílik kiállítás január 23-án, 18 órakor a Belvárosi Közösségi Házban. Az érdeklődők február 28-ig láthatják a tárlatot.

HBN

Borítóképünkön Kocsis Csaba látható

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában