Modem Mélyáramok

2020.01.16. 14:56

Fotómaratonra jelentkezhetnek a diákok

Nem mindennapi megmérettetésre hívja a fotózás szerelmeseit a debreceni galéria.

Fotó: Matey István

A Modem Mélyáramok című kiállításához kapcsolódva egynapos programot hirdet középiskolásoknak fényképek készítésére Debrecen három magaslati pontjáról. A fotómaraton junior új időpontja január 24-e. A képeket a Modemben a helyszínen zsűrizik majd, sőt az eredményhirdetést és a díj­átadót is még aznap megtartják.

A képek elkészítésére összesen 4 óra áll rendelkezésre, ez alatt kötelező legalább egy magas pontra feljutni és a látványt vagy pillanatot fotóval megörökíteni. A három pontos helyszínt és a további tudnivalókat a szervezők az indulásnál ismertetik. A képek folyamatosan feltölthetők a helyszínen erre biztosított gépeken vagy e-mailben.

A Mélyáramok kiállítást 15 órától kurátori vezetéssel, majd 16 óra 30 perctől Áfra János tárlatvezetésével tekinthetik meg az érdeklődők. A zsűri (Somosi Rita, Süli-Zakar Szabolcs, Szalai Kata és Szarka Klára) 18 órakor hirdet eredményt, a megmérettetés fődíja egy okosóra, valamint értékes technikai eszközök és kulturális termékek lesznek. Ha egy iskolai osztályból többen is neveznek, az adott osztály automatikusan meghívást kap egy művészeti foglalkozásra a Mélyáramok című kiállításra január 2. és március 15. között. Jelentkezni interneten keresztül, az alábbi címen lehet január 20-án 24 óráig.

A részvétel ingyenes, további részletek a Modem honlapján olvashatóak.

HBN

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában