Csattantak a szelfik

2019.11.20. 17:25

Megmozdultak a fiatalok Püspökladányban

Több mint kétszázan tomboltak ESSEMM bulijára.

Fotó: Facebook / ESSEM

Vasárnap tartották a Püspökladányi Fiatalok Napját a sárréti városban, a különböző programokkal tűzdelt napot a Püspökladányi Fiatalokért Mozgalom szervezte. A mozgalom egy nem bejegyzett, alulról szerveződő közösség, melyben aktív, helyi fiatalok vállalnak szerepet. – Egy kezdetnek szántuk ezt a napot; azt szeretnénk, ha minél több fiatal jönne, és mondaná el a várossal kapcsolatos gondolatait, ötleteit. Délelőtt kimondottan a kisgyermekes családokat vártuk, délután pedig triálbemutató, Lakatos Levente író-olvasó találkozója, majd pedig ESSEMM-koncert várta az érdeklődőket – számolt be a vasárnapi eseményekről Ráczné Fekete Ilona, a rendezvény fővédnöke, önkormányzati képviselő.

Nem véletlenül ESSEMM lépett a ladányi ifjúsági ház udvarán felállított színpadra, a fiatalok választása esett a népszerű rapperre. A 2010-ben berobbant előadó zenéi a legnépszerűbb zenemegosztó portálon szinte kivétel nélkül milliós nézettségeket számlálnak. A Neked írom című dalára több mint 17 milliószor kattintottak már, s nemrégiben megjelent, Majkával közös dala is tarolt. A Hidegvérrel bő egy hónap leforgása alatt közelít a hárommilliós megtekintéshez. ESSEMM-et Magyarországon a hiphopélet egyik legegyedibb zenészeként tartják számon, zenéi – melyeket szinte kivétel nélkül az élet inspirál – a hallgatók megelégedését táplálják. Ladányban testközelből találkozhattak vele a rajongók, többeket felhívott a színpadra, míg ő rappelt, csattantak a szelfik, mentek az élő videók.

KD

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában