Megvannak a dátumok

2024.05.24. 17:03

Kiderült, mikor osztják az esővízgyűjtőket Hajdúszoboszlón

Hétfőn és kedden a LED-izzókat is átvehetik azok a helyiek, akik korábban regisztráltak. Az esővízgyűjtőkért célszerű autóval menni.

Haon.hu

Május 27-én, azaz jövő hétfőn indul a LED-izzók és az esővízgyűjtők kiosztása Hajdúszoboszlón, a Művelődési Központ parkolójában – tájékoztatott Facebook-oldalán Czeglédi Gyula. A polgármester hozzátette, akik regisztráltak az önkormányzat által meghirdetett programokra, azok hétfőn és kedden 10 és 18 óra között vehetik át az izzókat és esővízgyűjtőket.

Hétfőtől osztják az esővízgyűjtőket Hajdúszoboszlón
Hétfőtől osztják az esővízgyűjtőket Hajdúszoboszlón
Forrás: illusztráció / Napló-archív

Czeglédi Gyula emellett arra is felhívta a figyelmet, hogy az előzetes értesítésekben foglaltaktól eltérően a komposztáló edényzeteket más időpontban adják majd át. Ennek oka, hogy a beszállító logisztikai nehézségekre hivatkozott, így nem biztos, hogy az edények hétfő reggelig megérkeznek a városba.

Ajánlott autóval és időben menni az esővízgyűjtőkért

Mivel jelentős számú igénylésről van szó, a polgármester arra kér mindenkit, hogy lehetőleg 16 óra előtt érkezzen.

Az esővízgyűjtő edényzetek méretéből adódóan kérik továbbá, hogy lehetőleg autóval érkezzenek az érintettek. Parkolni a művelődési központ parkolójában lehet.

„A város részéről ez minden idők legjelentősebb környezetvédelmi akciója. Köszönöm minden résztvevőnek az elkötelezettséget és a támogatást, amellyel együtt teszünk egy zöldebb és fenntarthatóbb Hajdúszoboszlóért!” – zárta a posztot Czeglédi Gyula.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában