Fejlesztés

2024.04.28. 16:13

Futópályát és kondiparkot avattak Magyarhomorogon

Az élhető település pályázat keretében 53 millió forint értékben futópályát és kondiparkot kapott a kis bihari település.

Vmirjáncki József

Azonnal használatba is vették az eszközöket

Forrás: Vmirjáncki József

Barabás Károlyné polgármester elmondta, hogy minden alkalmat megragadnak azért, hogy terveiket megvalósítsák. Az meg örvendetes, hogy Vitányi István a bihari térség országgyűlési képviselője közbenjárt annak érdekében, hogy sikeresek legyenek ezek a pályázatok. Barabás Károlyné hozzátette, a futópálya és a kondipark közel épült az iskolához, így a tanulók még tornaórákon is igénybe vehetik. 

Pajna Zoltán, a Hajdú-Bihar vármegyei önkormányzat elnöke elmondta, hogy dolog az, hogy ez a kis bihari település ilyen értékes beruházást vehessen birtokba. Ez a kondipark biztosítja, hogy a lakók kulturált körülmények között a szabad levegőn mozoghassanak.

Az ünnepélyes átadás
Az ünnepélyes átadás
Forrás: Vmirjáncki József

Az átadás jelképesen ünnepélyes szalagátvágással történt, ezután pedig a futópark és a kondipálya bejárása következett. Az új eszközök helyes használatát Szabó Zsolt örökös erősember, magyar bajnok, valamint Szatmári Szabolcs erőemelő világbajnok mutatta be.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában