Gyász

2024.04.05. 10:47

Elhunyt Felföldi János, a Debreceni Egyetem docense

A szakember 56 évesen vesztette életét.

Haon.hu

Elhunyt Felföldi János, a DE GTK Alkalmazott Informatika és Logisztika Intézet Logisztika Menedzsment Tanszékének docense, a hírről Bács Zoltán számolt be pénteken a Facebook-oldalán. „Nyugodj békében, Felföldi János, (nekünk már) professzor úr, Barátunk! Velünk leszel, amíg élünk!” – írta bejegyzésében a Debreceni Egyetem kancellárja.

Felföldi János 1968-ban született, a debreceni Agrártudományi Egyetemen végzett 1994-ben. Három évvel később a Miskolci Egyetem Gazdaságtudományi Karán közgazdasági szakokleveles mérnök képesítést szerzett. Oktatói tevékenységéért több díjjal is elismerték. Docensi munkája mellett a GTK Alkalmazott Informatika és Logisztika Intézetét is igazgatta.

A szakember kutatásai területei közé tartozott többek között a mezőgazdálkodás környezeti szempontú vizsgálata, valamint a mezőgazdaságot és az élelmiszerszektort érintő szervezői kérdések, termelői szerveződések.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában