Helyi közélet

2024.03.03. 10:48

Új autóra gyűjt a debreceni menhely

Haon.hu

Keresünk 3 ezer embert, aki 1000 forinttal beszállna az autóvásárlásba – osztotta meg közösségi oldalán az Együtt az Állatokért Állatvédő Közhasznú Egyesület. 

„A menhelyes autónk 2 hónapja haldoklik, a végszó az volt, amikor a kocsiból szó szerint kiesett egy nagy cső, ami a hűtőt tartja. Nagyon sokat ráköltöttünk már erre az autóra, pedig már rég nem ér annyit az egész. Egy ideje nézegetjük a használt kocsikat, pislogunk az árakon. Nem akartunk ennyit szánni egy autóra (sőt, nem akartuk, hogy egyáltalán ilyen szorult helyzetbe kerüljünk), de jelenleg 2 millióért is olyan autókat árulnak, ami rosszabb állapotú (pedig az egészen extrém), mint a miénk, mégis ugyanannyi kilométer van benne. Úgy akartunk választani, keresni, hogy ne csak 2-3 évig legyen hűséges társunk. Találtunk egy autót, amit ha megvásárolhatnánk, álom lenne. Az autó ára 3 millió forint. Rengeteg pénz. Természetesen az állatok elől nem veszünk el ennyi pénzt, ezért próbáljuk a gyűjtést, kvázi visszaforgatás gyanánt, hogy ne vágjuk magunk alatt a fát” – olvasható a bejegyzésben.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában