Vigyázzunk egymásra!

2024.03.21. 07:18

Felkavaró jelenetek a böszörményi buszon: „A lányomnak ökölbe szorult a keze, a fiamnak remegett a térde”

Egy felháborodott édesanya osztott meg egy többeket megbotránkoztató történetet az egyik böszörményi Facebook-csoportban.

Haon.hu

Egy helyi csoportban számoltak be az esetről

Forrás:  MW-archív

Megdöbbentő esetről számolt be nemrégiben egy hajdúböszörményi édesanya a BÖSZÖRMÉNYBEN HALLOTTAM nyilvános Facebook csoportban.

Mint írja, egyik este a hazafelé tartó kamasz gyermekei megbotránkoztató jelenetek tanúi voltak a menetrend szerint közlekedő távolsági buszon. Elmondásuk szerint egy 40 év körüli, ittas férfi egy fiatal, 17 év körüli lány mellé ülve, az egész busz füle hallatára mondhatni udvarolni, de inkább zaklatni kezdte. 

A lányomnak ökölbe szorult a keze, a fiamnak remegett a térde

– emlékezett az édesanya.

Gyermekei felidézték, a lány engedelmesen válaszolgatott a férfi kérdéseire és próbálta kezelni a helyzetet, mint később kiderült, volt már hasonlóban része.

A felháborodott édesanya elmondta, felnőtt férfiak és nők, apák és anyák is utaztak azon a járaton, mégsem tett senki semmit.

A lány közben leszállt, a férfi pedig feltehetően követni szerette volna, azonban két kamaszban volt annyi lélekjelenlét, hogy leszálljanak a lánnyal. Lekísérték és megnyugtatták, látva ezt, a férfi inkább a buszon maradt.

Többen megbotránkoztak

A posztoló megszólította a több mint 32 ezer tagot számláló csoport tagjait is, sérelmezve az emberek mindennapi passzivitását, mire heves kommentáradat indult el. Mint írta,

Mindenki hagyta volna a helyzetet? A Te gyereked, húgod, anyád, mennybéli mátkád is lehet még egyedül egy ilyen buszon!

Tényleg úgy kell élnünk, hogy ez nem a Mi dolgunk?

A kommentelők között többen a kamaszokat dicsérték, sokan felháborodtak a történteken, de volt olyan is, aki igyekezett más megvilágításba helyezni a történteket:

Mindenki félti a saját életét. Sajnos nem lehet tudni, hogy az ittas fószernál milyen „védelmi eszköz” van, illetve hogyan reagálna, ha valaki hozzászólna. Lehet ütne, szúrna?

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában