Megérdemelt elismerés

2024.03.28. 08:58

A tankerületek munkáját is elismerték a Vármegyeházán Debrecenben

Az egyházi intézmények után a tankerületek is megkapták a vármegye önkormányzata gondozásában megjelent könyveket, e mellett elismeréseket is átvehettek tankerületi igazgatók.

Haon.hu

A vármegyei tankerületek is kaptak kiadványokat

Forrás: Hajdú-Bihar Vármegyei Önkormányzat

Az egyházi oktatási intézmények után a vármegyei tankerületek, valamint a hozzájuk tartozó iskolák is megkapták a vármegye önkormányzata gondozásában megjelentetett Hajdú-Bihar vármegye képekben, Hajdú-Bihar vármegye legendáriuma és Pásztortüzek a Hortobágyon című könyveket – olvasható az vármegyei önkormányzat honlapján. Mint írják, ezen túlmenően a közös munkát is elismerték.

A Debreceni, Berettyóújfalui és Hajdúböszörményi Tankerületi Központ eddigi és jövőbeni együttműködését megköszönve Pajna Zoltán, a Hajdú-Bihar Vármegyei Közgyűlés elnöke a vármegye önkormányzata által készíttetett “Hajdúsági Értékeink Éremsorozatból” egy-egy ezüstözött, patinázott bronz emlékérmet és díszoklevelet is átnyújtott a tankerületi igazgatóknak a Vármegyeházán – olvasható a közleményben.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában