Közlekedés

2024.03.07. 10:43

Oké, hogy ez Debrecen egyik legzsúfoltabb parkolója, de így lerakni a kocsit…

Beférni befért, csak a lehető legrosszabb helyre.

Haon.hu

Parkoló a debreceni Füredi út mellett

Forrás: Google Street View

A Füredi úton, a sportbolt és az ételbár között található Debrecen egyik legjobban kihasznált parkolója, ahol, részben a környező tömbházak miatt, a nap bármely szakában igazi kihívás otthagyni a kocsit. A parkolóhelyre vadászó sofőrök előtt két lehetőség nyílik, ha telt ház van: vagy kigördülnek onnan, és keresnek máshol helyet a közelben, vagy leteszik a járművüket, ahogy tudják – vagy ahogy nem szégyellik. Erről a parkolóról van egyébként szó:

Az egyik debreceni Facebook-csoportba került be kedden az alábbi fotó, amely remekül példázza a jelenséget. A képen látható Suzuki sofőrje a fentebbi kettő közül jól láthatóan az utóbbi kategóriába tartozott, lényegében minden, a 33-as főút felé tartó autóst akadályozott azzal, hogy az ételbár melletti kereszteződésben, az elsőbbségadás kötelező tábla mögött állt meg, ráadásul szemben a forgalommal. A képet lövő autós a „pofátlanság netovábbja”-ként jellemezte a helyzetet, és hát valljuk be, a frusztráltságát azért meg tudjuk érteni…

debrecen parkolás közlekedés
Bosszantó parkolás a Füredi út szervizútján
Forrás: Facebook / Debrecenben Hallottam

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában