Volt, akit azóta már elkaptak

2024.02.25. 16:07

Annyi kárt okoztak a vandálok Berettyóújfaluban, hogy egy komplett fotósorozat is kijön belőle

„Mindenhova nem tudunk kamerát telepíteni” – írta figyelemfelhívó posztjában a polgármester.

Haon.hu

Megrongált buszmegálló Berettyóújfaluban – a tetteseket később előállították a rendőrök

Forrás: Facebook / Muraközi István

Több posztot is szánt Muraközi István csütörtökön arra, hogy megmutassa az elmúlt időszak közterületi károkozásait Berettyóújfaluban. A polgármester először arról írt, hogy megrongáltak egy nemrég felújított buszmegállót a városban; a bejegyzéshez csatolt fotón jól látszik, hogy szinte teljesen bezúzták a várakozóhely egyik plexitábláját. Muraközi István posztja szerint a rendőrség a szemtanúk vallomása alapján előállította a rongálókat, és az is kiderült, hogy nem szándékos károkozás történt, lökdösődés miatt esett valaki az üvegnek.

A városvezető ezután többek között széttört, sérült padokról, kukákról és szemetes zöldterületről is közölt képeket a Facebook-oldalán, de, mint írta, a sort további fotókkal is folytathatná.

Sok esetben a térfigyelő kamerák segítenek beazonosítani az elkövetőket, de mindenhová nem tudunk kamerát telepíteni. Legyen ez a képsorozat egy felhívás, egy segélykiáltás, hogy vigyázzunk együtt városunkra

– hívta fel a figyelmet zárásképp a polgármester.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában