Segítség

2024.01.09. 12:32

Széles Diána: Nem jöttünk üres kézzel, hoztunk vitamint az ellátottaknak és a dolgozóknak is

A ReFoMix Dobozi utcai éjjeli menedékhelyén kezdte a napot Debrecen alpolgármestere.

Haon.hu

A szakemberek arra figyelmeztetnek, hogy ilyen időjárásban életveszélyes lehet, ha valaki hosszabb ideig az utcán tartózkodik

Forrás: Széles Diána Facebook-oldala

A hideg időjárás miatt reggel a ReFoMix Dobozi utcai éjjeli menedékhelyén kezdte a napot Széles Diána, Debrecen alpolgármestere Törő Andrással a Karitatív Testület elnökével. Facebook-oldalán úgy fogalmazott, azért mentek a helyszínre, hogy tájékozódjanak az utcán élő emberek helyzetéről, felajánlják a segítségüket.

– Ha már itt jártunk, nem jöttünk üres kézzel, hoztunk vitamint az ellátottaknak és a dolgozóknak is – írja az alpolgármester. – Egy város gondoskodási képességét nagy mértékben jellemzi az, hogy mennyire képes foglalkozni azoknak az elesett embereknek a problémáival, akik az utcára kényszerülnek. Ezt a feladatot Debrecenben magas színvonalon a ReFoMix Nonprofit Kft. végzi az önkormányzat támogatásával. 

A ReFoMix munkatársai emberfeletti  munkával azon dolgoznak, hogy senki ne fagyjon meg az utcán és megfelelő ellátást kapjanak a fedél nélkül élők. Köszönjük szépen munkájukat 

– olvasható a bejegyzésben.

Kiemelte, a szakemberek arra figyelmeztetnek, hogy ilyen időjárásban életveszélyes lehet, ha valaki hosszabb ideig az utcán tartózkodik, ezért az alpolgármester arra kér mindenkit, hogy aki bajba jutott embert lát, értesítse a Refomix 24 órában elérhető diszpécserszolgálatát az alábbi telefonszámon: +36-30-206-1377!

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában