Rendszerfrissítés

2024.01.10. 15:38

Napokig nem lesz elérhető a Debreceni Egyetem archívuma

Haon.hu

Péntek délutántól megkezdődik Debreceni Egyetem elektronikus Archívumának (DEA) éves, tervezett rendszerfrissítése. Ez idő alatt az archívumhoz kapcsolódó gyűjtemények és szolgáltatások nem lesznek elérhetők – olvasható az unideb.hu-n.

A frissítés január 12-én. 14 órától január 15-én 8 óráig zajlik.

Mint írják, nem tekinthető meg a Digitális könyvtár dokumentumainak teljes szövege, az ott tárolt jegyzetek, tananyagok, és oktatási anyagok, a DUPress e-jegyzetei és e-könyvei, a hallgatói szakdolgozatok, PhD disszertációk, az egyetemi publikációk teljes szövege. 
A frissítés során a következő szolgáltatások szünetelnek: nem lehet majd publikációkat, PhD dolgozatokat és szakdolgozatok feltölteni. E dokumentumok teljes szövegének elérése is szünetel. Átmenetileg felfüggesztik a Hitelesített Publikációs Listák és egyéb igazolások elkészítését. Az archívumban tárolt jegyzetek és egyéb oktatási anyagok elérésére sem lesz lehetőség. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában