Méltó dicséret

2024.01.15. 12:19

Mintavárosnak nevezte Lázár János Debrecent – videóval

A miniszter szerint a város bebizonyította, hogy folyamatosan képes gyarapodni.

Haon.hu

Lázár János építési és közlekedési miniszter a Debreceni Református Kollégium Oratóriumában, az 1848/1849-es forradalom és szabadságharc 175. évfordulója alkalmából tartott megemlékezésen

Forrás: Napló-archív

Debrecen erejéről és elért eredményeiről tett közzé bejegyzést vasárnap Lázár János építési és közlekedési miniszter a Facebook-oldalán.

Mint írja, a szuverenitáspárti kormánynak támogatnia kell a fejlődésre törekvő helyi közösségeket. Megjegyzi, Debrecen egy ilyen város, hiszen számtalanszor bebizonyította, hogy képes az adottságaiból tőkét kovácsolni és egy folyamatosan gyarapodó mintavárossá válni.

A miniszter egy rövid videót is megosztott az 1848/1849-es forradalom és szabadságharc 175. évfordulója alkalmából megtartott január 9-ei emlékülésről, melyen a Debreceni Református Kollégium Oratóriumában tartott beszédet:

Ezért támogatjuk Debrecen minden törekvését arra, hogy fejlődjön és gyarapodjon, hogy mintaváros legyen, hogy meg tudjuk mutatni a világnak: léteznek olyan közepes nagyvárosok, ahol a függetlenségi értékrend jegyében is lehet jólétet, gyarapodást és gazdagodást biztosítani

 – hangzott el a cívisvárosra vonatkozó részben.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában