Így köszöntötték a hűséges dolgozót

2024.01.13. 16:24

Saját padot kapott a szoboszlói fürdőben a 40 év után nyugdíjba vonuló Csicseri

Nagy István 1984-ben kezdett a Hungarospában, a búcsúbuliján a polgármester is részt vett.

Haon.hu

Nagy István „Csicseri” a névre szóló táblájával ellátott padon

Forrás: Facebook / Czeglédi Gyula

Elköszönt kollégáitól a hajdúszoboszlói Hungarospa „utolsó előtti mohikánja”: Nagy István „Csicseri” a fürdő decemberi évzáró rendezvényén vehette át a jubileumi jutalmát,  számolt be Facebook-oldalán Czeglédi Gyula. A polgármester hozzátette, a fürdő munkatársa a nyugdíjba vonulását megelőzően 40 évig szolgálta a vendégeket és az intézményt. Elköszönőpartijára Czeglédi Gyulát is meghívta, ahol a polgármester megköszönte a munkáját, egészséget és boldog nyugdíjaséveket kívánt neki.

Czeglédi Gyula – aki vezérigazgatóként korábban vezette is a strandot – hozzátette: a cégtől és a közvetlen munkatársaitól személyes ajándékokat is kapott Nagy István. A poszthoz feltöltött képeken az látszik, hogy a Hungarospa vezetősége kedves gesztusként egy „Csicseri padja” feliratú táblát szerelt a fürdő egyik padjára.

Nagy István, Csicseri a hajdúszoboszlói strand legendás alakja, aki 1984-től 2024-ig, 40 évig dolgozott szívvel-lélekkel ezért a fürdőért

– olvasható az aranyszínű táblán, melyre a következő idézetet is ráírták: „Az élet milyen szép tud lenni.”

Nagy István „Csicseri” a névre szóló táblájával ellátott padon
Forrás: Facebook / Czeglédi Gyula

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában