Új lendület

2024.01.03. 07:20

Hajdúnánás polgármestere: „2024. a fejlesztések és a megvalósítások éve lesz”

Haon.hu

A fejlesztések szempontjából is fontos év lesz az idei Hajdúnánás számára

Forrás: Szólláth Tibor Facebook-oldala

Új év, új remények, új lehetőségek. A 2024-es év tele van lehetőségekkel, amelyet a korábban elvégzett munka alapoz meg – fogalmazott közösségi oldalán közzétett videójában Szólláth Tibor, Hajdúnánás polgármestere.

Mint elmondta, az elmúlt évek kihívásai teljesen átírták az önkormányzat gazdálkodását, működését, de mindezek ellenére sem feledkezett meg a városvezetés Hajdúnánás fejlesztéséről. 

– Kiemelt eredménynek tartom azt, hogy olyan gazdálkodásunk van, amely jó alapot ad a közbiztonság és a köznyugalom fenntartásához, s az elmúlt évben is kiegyensúlyozottan működhettek az intézményeink, folyamatosan dolgozhattunk az új tervek kidolgozásán. 2024. a fejlesztések és a megvalósítások éve lesz – hangsúlyozta. Az idei választással kapcsolatban pedig hozzátette, polgármesterként mindent megtesz a hivatal működőképességét, az önkormányzat – eredeti céljainak megfelelő – működési rendjét megtartsa.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában