Arculatváltás

2023.12.19. 12:21

Teljesen átalakul a DKV: mutatjuk, hogy milyen változásokra kell számítani januártól!

Jövő év januárjától a logó, a szlogen és a teljes arculat megújul.

Gubányi Patrik

Kocsik-Marossy Virág (balról); Szikszai Tamás, az arculatváltást segítő FutureManagement marketing ügynökség üzletfejlesztési vezetője, Mészáros Dóra grafikus és Tóth Szabolcs a tájékoztatón

Forrás: Molnár Péter

Teljesen átalakul a DKV Zrt. megjelenése, mivel a következő esztendőben logót, szlogent és arculatot vált a társaság – jelentették be kedden délelőtt a vállalat telephelyén tartott sajtótájékoztatón.

Az eseményen Kocsik-Marossy Virág, a Debreceni Vagyonkezelő Zrt. vezérigazgatója elmondta, hogy hosszú távú stratégiájuk a fenntarthatóság és a modernizálás erősítése, melyet a megjelenésben is szeretnének kifejezni.

A logó megújításával, illetve az új arculati elemek bevezetésével az innovatív megoldások jelentőségét próbálja érzekeltetni társaságunk. Az új járművek színe zöld-szürke alapú lesz, ami a megújuló energiát jelenti számunkra, de másodlagos elemként megtartjuk a város sárga és kék színeit is

 – részletezte.

A vezérigazgató aláhúzta, hogy ezen felül a cég dolgozóinak is megváltozik a megszokott formaruhájuk. Az új öltözék anyaga a zöld szemléletet tükrözi, a teljes ruhában a szürke szín fog dominálni, az inget pedig felváltja a kényelmesebb, inggalléros póló és sötétszürke nadrág egészíti ki – ismertette Kocsik-Marossy Virág.

Környezettudatosság

Tóth Szabolcs, a DKV Zrt. vezérigazgatója a működés kapcsán elmondta, hogy a jövőben az egyes villamosvonal teljes rekonstrukciója áll a társaság előtt, ahová alacsonyabb fogyasztású, kényelmesebb villamosokat szeretnének beszerezni, de az elektromos flottát is tervezik bővíteni.

Január elsejétől a járműpark mellett a papíralapú vonaljegy- és bérlettípusok színe is megváltozik, ezeket élénk színvilág jellemzi majd. Ugyanakkor továbbra is a kedvezményesebb árú, elektronikus úton történő vásárlásra buzdítjuk utasainkat, hogy környezettudatosabban élhessük mindennapjainkat

 – hangsúlyozta Tóth Szabolcs. Kitért arra is, hogy megújulnak a város megállóhelyein kihelyezett hirdetmények és menetrendek, így a villamosok sárga, az autóbuszok zöld, a trolibuszok jelzései pedig kék színt kapnak.

Hozzátette, a menetrendi kereső aloldal szintén átalakul, melynek eredményeképp egyszerűbben lehet megnézni a járatok valós indulási idejét, és az átszállási lehetőségeket megállónként. Tóth Szabolcs elmondta, a változásokat a következő év első felében szeretnék elérni, és bízik abban, hogy a debreceniek pozitívan fogadják majd a megújulást.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában