Kiállítás

2023.12.02. 15:21

Debrecen határain túl nyitja meg kapuját a DExpo

Haon.hu

A Debreceni Egyetem első alkalommal rendezi meg Nyíregyházán legnagyobb beiskolázási eseményét, a DExpót, melyen a középiskolás diákok és szüleik az intézmény valamennyi karáról és szakjáról, valamint a hallgatói életről tájékozódhatnak. A december 6-ai rendezvényen a látogatók megismerhetik az eseménynek otthont adó Egészségtudományi Kar képzéseit, infrastruktúráját és informálódhatnak a kari szolgáltatásokról is.

A nyíregyházi Egészségtudományi Karon folyó képzési lehetőségekről is hallhatnak az érdeklődők, akik az Ápolás és Betegellátás Alapszakról, az ápoló, a dietetikus, a gyógytornász, a mentőtiszt, valamint a szülésznő szakirányokról, az Egészségügyi Gondozás és Prevenció Alapszakról, a népegészségügyi ellenőr és a védőnő szakirányokról, továbbá az Egészségügyi Szervező Alapszakról, valamint a Szociális Munka Alapszakról is megtudhatnak majd fontos részleteket.

A DExpóra látogatók személyesen találkozhatnak majd azokkal az ETK-oktatókkal, akik maguk is gyakorló szakemberek, kórházakban, szociális intézményekben, a mentőszolgálatnál dolgoznak. Hallhatnak majd a kar duális képzési lehetőségeiről, valamint megismerhetik az ETK-val partneri kapcsolatban álló intézményeket, szolgáltatókat is. A szervezők mindemellett a hallgatói életről és célzottan a megváltozott felvételi rendszerről, illetve a pontszámításról is tájékoztatják majd a résztvevőket.

A nyíregyházi DExpót december 6-án, szerdán 9 órától rendezik az Egészségtudományi Kar főépületében. A rendezvényről ide kattintva találhatók további információk, valamint hamarosan az UD Studyversity applikációban is elérhetők lesznek az eseménnyel kapcsolatos hasznos tudnivalók.
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában