<3

2023.12.10. 09:00

„A jó emberek köztünk vannak” – szívmelengető buszos történet Debrecenből

Olyat tett az egyik sofőr szombaton, amivel hirtelen bearanyozta utasa napját.

Haon.hu

Forrás: illusztráció / Napló-archív

Apró, de annál fontosabb figyelmességről jelent meg poszt szombaton az egyik debreceni Facebook-csoportban. A szerző egy DKV-buszon szerzett nagyon pozitív élményt, és szerette volna, ha a történet minél több emberhez eljutna. Innentől át is adjuk neki a szót.

„9:30 körül a 22-es busszal utaztunk. Az Árpád térnél a lámpánál álltunk, amikor láttuk, hogy a Csapó utcára bekanyarodik a 43-as busz, amivel szerettük volna tovább folytani az utunkat. Sajnálkozva konstatáltuk, hogy ez az orrunk előtt ment el. Mivel az első ajtónál álltunk, hallotta a sofőr és beszólt a rádióján a másik buszsofőrnek, hogy várjon egy pillanatot, mert lenne átszálló utasa” – osztotta meg a bejegyzés írója, majd így folytatta:

Nem mai gyerek vagyok, de ilyen önzetlen figyelmességgel, emberséggel nem igen találkoztam. Megköszöntem mind két sofőrnek, de szeretném, ha mások is tudnának róla, hogy a JÓ EMBEREK  köztünk vannak!

A nő azért tartotta fontosnak mindezt megosztani, mert mint írta, oly sokszor „bántják” a buszsofőröket.

„Nekünk szebbé tették a napunkat! Köszönjük!” – zárta sorait az utas.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában