Karácsonyváró

2023.11.07. 16:30

Már készül a jégpálya a debreceni főtéren – fotókkal

Hamarosan csúszkálhatunk majd a minden évben népszerű létesítményben.

Haon.hu

Készül a minden évben népszerű koripálya

Forrás: Czinege Melinda

Úgy tűnik, immár elmaradhatatlan a karácsonyi időszaktól a főtéri jégpálya Debrecenben! Ezekben a napokban már javában dolgoznak a létesítmény elkészítésén a Kossuth téren, a szokott helyen. Egyelőre jég helyett homokkal borítják a területet, és a palánkokat teszik ki szorgos kezek.

A Főnix Rendezvényszervező Kft. közlése szerint idén is egy 750 négyzetméteres jégpálya szolgál szórakozásként a téli sport szerelmeseinek november 25-étől egészen január 7-éig, melyet mindössze 1200 forintos belépőjeggyel lehet majd igénybe venni. Az adventi szombatokon különböző tematikájú, karácsonyi hangulatú zenékkel várják a dj-k a kori diszkóra látogatókat. 

A Debreceni Advent november 25-én nyitja majd meg kapuit és december 23-ig várja az érdeklődőket. A négy hét alatt karácsonyi vásár, gasztronómia, vásári attrakciók és koncertek, no és persze a jégpálya szolgálja az ünnepi készülődések közepette a kikapcsolódást.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában