Beruházás

2023.11.03. 12:17

Fejlesztések átadásáról szólt a nap Körösszakálban

Energetikai korszerűsítésről és útfejlesztésről is beszámoltak november 3-án.

Haon.hu

46 millió forint támogatással újult meg a Táncsics, Vörösmarty, Kossuth, Jókai utca, a hivatal korszerűsítése pedig 57 millió forintból valósult meg

Forrás: hbmo.hu

Az európai uniós támogatások még meg sem érkeztek, kormányzati segítséggel azonban már a TOP Plusz keretében készülhetett el két beruházás is Körösszakálban – hangsúlyozta a november 3-i eseményen Pajna Zoltán, Hajdú-Bihar Vármegye Önkormányzatának elnöke. Az önkormányzat közlése szerint a Terület- és Településfejlesztési Operatív Program Pluszban belterületi utak fejlesztésére, valamint a polgármesteri hivatal energetikai korszerűsítésére pályázott sikerrel az önkormányzat.

Ennek köszönhetően 46 millió forint támogatással újult meg a Táncsics, Vörösmarty, Kossuth, Jókai utca, a hivatal korszerűsítése pedig 57 millió forintból valósult meg.

Ugyanezen a napon a Vidékfejlesztési Programban elkészült beruházásokat is átadtak Körösszakálban. 260 millió forint támogatásból 2,6 kilométer külterületi út (két bekötő út) újult meg, valamint kondipark is létesült, melyre 8 millió forint forrás érkezett.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában